Chevrolet US Trans Sport: Chevrolet Motor bonkt bij stationair

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Heren,

Mijn Chevrolet Transsport motor bonkt. Alleen bij stationair. Verder rijdt de auto prima ??

Valse ontsteking ??

Graag zou ik wat input willen hebben hoe ik dit probleem(pje) kan verhelpen.

Transie

Geplaatst door Transie (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

wat heet bij jou bonken, voel je bonken in het stuur en in het rempedaal bij stationair draaien?,hoor je gebonk vanonder de motorkap wegkomen? heb je wel vonk op alle 6 de cilinders? bobines willen wel eens problemen geven en ook de bougies zijn niet altijd even fris, moeten platina's in, maar wordt uit zuinigheid(verkeerde) wel eens een ander type geplaatst met vervelende bijwerkingen. Wa t is de kilometerstand? De V-pakking wil ook nog wel eens lekken, geeft soms ook rare bijwerkingen. verlies je geen koelvloeistof?
met wat meer gegevens kunnen wij je ook beter van dienst zijn.
gr
peter

Transie (0), 16 jaar geleden

Nee, auto lekt geen koelvloeistof. Lekke V-pakking heb ik al achter de rug. KM stand is 101.000 KM. Tja bonken. Ik hoor niks, maar als je in de auto zit en de motor loopt stationair dan voel je de motor af en toe erg schommelen. Het lijkt alsof er op dat moment een cylinder wordt overgeslagen. Onder het rijden geen enkel probleem. Zelfs met de airco (stationair toeren iets hoger) is het al minder.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

toch even uit laten lezen, is vaak de kortste klap. bougiekabels even doormeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.