Chevrolet US Chevy Van: chevy diesel 6,2 start niet als hij warm is

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 6,2 V8

als de motor koud is start hij meteen , na n rit als hij gewone temperatuur +_ 85 gr. is zet ik hem uit en kan dan meteen weer starten, doch als ik 15 a 20 min. wacht doet hij het niet , en moet ik wachten tot de motor afgekoelt is, hij krijgt dan geen diesel .bij warme temperaturen buiten kan dat wel 2 uur duren, alvorens ik hem weer kan starten. ik ben al bij verschillende garage,s geweest ,tot nu geen resultaat. wie heeft dit meer gehoord , of meegemaakt . groetjes wout

neroman

Geplaatst door neroman (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

komt idd wel vaker voor, vaak helpt een terugslagklepje niet te ver voor de brandstofpomp, schijnbaar ontstaat er anders een vaporlock oid.

neroman (0), 16 jaar geleden

ik ga dit meteen proberen, zijn er originele klepjes voor in de handel? alvast bedankt peter, gr. wout

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik ga d'r voor naaar een dieselspecialist, zo'n figuur die diesels reviseert en ook verstaand heeft van de brandstofpompen, maar een beetje automaterialenzaak moet je ook kunnen helpen, wel ff de goeie dikte halen (amerikanen hebben nu eenmaal shit maten in ons metrisch europa). suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.