Chevrolet US Trans Sport: lampje airbag blijft aan

Bouwjaar: 2002

na het knipperen van de airbag waarschuing lampje blijft het lampje op het dashboard branden , hoe kan het gereset worden , kan het ook door de accu te ontkoppelen ook ! met vriendelijk groet Andreas

tewa

Geplaatst door tewa (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 6 jaar geleden

Meestal kun je de Airbag lamp NIET resetten door de accu los te halen.
Maar je kunt het proberen, want je heb verder niet gemeld zoals bouwjaar, motor enz.

Maar of je nu reset door de accu los te halen of het laat doen met diagnose apparatuur, meestal heeft resetten geen nut en komt de fout gelijk weer terug.
Ik ben bang dat uitlezen de 1e stap is en daarna a.d.h.v. de foutcode(s) repareren nodig is.

tewa (0), 6 jaar geleden

Beste Oldford allereerst AANGENAAM ik ben Andreas, ik ben naar de garage HET MOTOR HUIS in den haag geweest! De heer Bart chef werkplaats is amerikaan kenner!! . ,hij keek naar dat dashboard lampje !, sloot een obd apparaat aan en ontdekte binnen 5 minuten dat een kabel aan de passagiers zijde dus de voorste stoel stuk getrokken was ! deze euvel heeft hij ook 3 minuten gerepareerd. deze kabel is verbonden met alle airbag in de auto! ,mijn Auto =Chevrolet transport 2002... motor inhoud 3.4 , 6 cilinder, Met vriendelijk groet Andreas

oldford (0) PRO, 6 jaar geleden

Mooi dat het opgelost is en bedankt voor de Feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.