Chevrolet US Trans Sport 1997: motorbloklampje oranje chevrolet transsport

Bouwjaar: 1997

ik zit momenteel in Frankrijk en nu brand het oranje motorblok lampje rechts onderin bij de tellers van mijn chevy transsport uit 1997 maar alles doet het goed motor loopt lekker las in het boekje dat het met de ontsteking of met de brandstof of emisie te maken kan hebben maar auto stottert niet houd niet in het enige wat ik anders gedaan heb is Shell V-Power getankt in plaats van euro 95 dit omdat ze alleen 95 met e10 daarnaast verkochten weet iemand een oplossing kan ik hier mee verder rijden ?vriendelijke groet Harry

topharry

Geplaatst door topharry (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Tsja, eigenlijk zou je de auto uit moeten lezen om zeker te zijn, maar ik verdenk 1 van je lambda sondes, een vaker voorkomend probleem bij deze auto. Nou wil het motormanagement lampje wel eens aangaan en later weer uit (door de v-power zou inderdaad de zaak wel eens even schoongeblazen kunnen zijn wat weer invloed heeft op de rest) en dan reset het lampje zich weer nadat hij 3 (of 4 meningen lopen daarover uiteen) storingsvrije cyclussen heeft doorlopen. Indien je anwb lid bent zou je die kunnen inschakelen om een adres te vinden waar ze de auto kunnen uitlezen. Weet je in elk geval waar je aan toe bent en of het kwaad kan. Veel garages hebben trouwens wel een uitleesapparaat, en een autoscannetje van 50 euro kan deze auto's op emmissiegebied gewoon uitlezen, waarschijnlijk krijg je een p0135 code, dat is dan meestal het niet meer verwarmen van de voorste lambdasonde.

gr

Peco Power

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

ANWB kan zelf ook uitlezen. En die hebben met de vakantietijd Wegenwachters in Frankrijk.
Misschien in de buurt of op de route.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=oldford]ANWB kan zelf ook uitlezen. En die hebben met de vakantietijd Wegenwachters in Frankrijk.
Misschien in de buurt of op de route.[/quote]
dat probeer ik hem ook eigenlijk duidelijk te maken Oldford, maar ik zie hem liever in de buurt even snel uitlezen dan dat ie er 3/400 km mee gaat rijden naar een servicepunt.

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat je hem liever niet 3/400km mee wilt laten rijden haal ik niet uit je verhaal.
Dat moet je gewoon zeggen: Uit laten lezen en niet verder rijden. Dat is duidelijk.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Oh, nou duidelijk Oldford, ik hoop dat de topicstarter het nu ook begrepen heeft. (hij zal wel ergens in the middle of nowhere aan het kamperen zijn, dus de kans bestaat dat zijn katalysator dichtslibt, natuurlijk 'snachts en een franse bushalte??? in geen velden of wegen natuurlijk.)

topharry (0), 13 jaar geleden

Heren ik heb mn tank rustig leeg gereden en weer vol getankt (had al met de anwb gebeld en zijden dat ik gewoon rustig naar huis kon rijden)en na 100 km op de nieuwe volle euro 95 tank ging het lampje van zelf weer uit ik zeg bedankt voor de adviezen
groet Harry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.