Chevrolet US Trans Sport: olie in het koelsysteem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3400

heb een aantal vragen. inmiddels de koppen gedemonteerd, kopbouten zaten niet erg vast inlaat spruitstuk zaten bijna los motor heeft nooit warm geweest, moet ik nu de koppen ook laten vlakken? motor heeft 150.000km gelopen. wat is wijsheid om te doen.


mvg. Oebele.

oebele pietersma

Geplaatst door oebele pietersma (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Oebele je speelt toch op zeker !? Als je ziet hoeveel uur je er nu al in hebt zitten zou ik daar niet op bezuinigen! Steken de kleppen nog wel even hoog boven de kop uit . Het is wel een gas kwaal maar je weet nooit.
Het viel mij ook op dat die kopbouten niet vast zaten .
Succes.

oebele pietersma (0), 11 jaar geleden

heb even naar de kleppen gekeken steken 2,5 a3mm boven de zitingen uit, ik laat de koppen zowiezo vlakken, net wat je zegt speel maar op zeker.

bedankt voor je reactie.

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Ik bedoelde eigenlijk de klepsteel . Er moet ten alle tijden genoeg stelmogelijkheid zijn voor de stoters.
Als die steeltjes even hoog of nagenoeg staan is het goed.
Groeten.

oebele pietersma (0), 11 jaar geleden

net nog even gekeken en die staan goed, kan eerst wel weer verder, als ik weer op een probleem stuiter dan meld ik me weer.

mvg. Oebele

oebele pietersma (0), 11 jaar geleden

goedendag,
heb de koppen weer terug, waren behoorlijk krom, ook de kleppen hebben ze na gekeken.
zit met een klein probleem, het aanhaal moment van de kopbouten is mij onduidelijk wie weet tot hoe ver ik ze vast moet zetten, heb een moment sleutel met NM.

mvg. Oebele.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.