Chevrolet US Lumina: pinker blijft branden

Bouwjaar: 1995

Als ik mijn pinkerlicht aan zet blijft deze branden inplaats van aan/uit te gaan, teken op een kortsluiting maar waar?

dupl-u-5228-5dd147bc89ba3+lumina

Geplaatst door dupl-u-5228-5dd147bc89ba3+lumina (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

knipperlicht relais defect. deze zit onder de stuurkolom gemonteerd. een rond blikken doosje met 3 aanluitingen.


dupl-u-5228-5dd147bc89ba3+lumina (0), 20 jaar geleden

bedankt voor de tip, zou een mogelijkheid zijn dat die relais defect is, heb net een nieuw lampje geprobeert, heeft 3X geknippert en is dan zwart geworden? zou het dan die relais kunnen zijn? Heb pinkerdoosje vast gehad en heeft 2 aansluitingen.
Groetjes Ergo Philip. vlna@skynet.be

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

dan moet je inderdaad dat relais vervangen....overigens wat voor lampjes draai je er wel niet in? als ze direct zwart worden...lijkt me 6 volt of zoiets...

dupl-u-5228-5dd147bc89ba3+lumina (0), 20 jaar geleden

heb net op je site een kijkje genomen, ik werk ook bij opel in de paint als pistoolschilder in de x ploeg!
Ben iets dichter bij mijn probleem gekomen, heb men twijfels dat het die relais is heb namelijk aan iedere zijde 2 pinkers/stoplicht en 2 standlichten, 1 pink/remlicht (het bovenste)blijft branden zonder kapot te gaan het (onderste) pink/remlicht begeeft het, bij het testen met een nieuw lampje heeft hij 3x gepinkt en dan de geest gegeven, dat wil zeggen de wolfram van het stoplicht is opgesmoord dat van de pinker is goed gebleven, dan ga ik eens kijken in mijn vraagbaak waar die kabel zich splits, het zou goed kunnen dat die soket ergens kort ligt. En ben zeker dat het 12volt was. groetjes Philip.

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

kijk..als er een lampje defect raakt..blijft hij inderdaad continu branden...ik vind het wel vreemd...ik zou echt goed kijken of je wel de juiste lampjes monteerd..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.