Chevrolet US Trans Sport: Remschijven voor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.4

Beste mensen,sinds ongeveer 6 maanden rijd ik taxi met een Chevrolet Trans sport 2004 Versatrak,welke ik van een collega overgenomen heb.
Heerlijke auto om in te rijden,maar onderdelen zijn erg moeilijk te krijgen.Wie heeft ervaring met voorremschijven van dit type.
Waar ik ook kijk(sites in Nederland en Usa),iedereen geeft als diameter 178mm-dikte 32mm,maar ik heb deze gemeten en ik kom uit op
diameter 198mm-dikte +/-26mm.Mijn tweede vraag gaat over het differentieel.Deze maakt lawaai als ik langzaam een scherpe bocht maak.
Ik weet dat hier de toevoeging inzit(heb ik inmiddels al geprobeerd),maar ik heb ook begrepen dat de sperplaatjes verwijderd kunnen worden.
Heeft dit consequenties voor de rij eigenschappen en hoe gaat dit in zijn werk.Heb nog meer vragen,maar dit is een mooi begin.

Taxidriver 1964

Geplaatst door Taxidriver 1964 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

DE versatracks hebben andere schijven, dat klopt... ik zal je ff een mail sturen met wat nadere informatie.

gr

Peco Power

Taxidriver 1964 (0), 12 jaar geleden

Peco Power,bedankt voor je snelle reactie,ik volg je advies op.

Gr.Frans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.