Chevrolet US Trans Sport 2003: reset

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: LA1, Motorinhoud (cc): 3400, Vermogen (kw): 138

Hoe kan ik mijn Chevrolet Trans Sport 3.4 V6 uit 2003 resetten?

Frankbro

Geplaatst door Frankbro (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Wat precies bedoel je met resetten? Onderhoudsinterval, radio code, foutlamp(en)?

Frankbro (0), 3 jaar geleden

Goedemorgen oldford. Er zat vroeger een clifford alarm op. Heb deze ivm problemen laten verwijderen. Er zit nog wel wat beveiliging in. Ik weet dat als er teveel tijd zit tussen openen deur en auto starten bij mij: de elektrische ramen doen het niet net als de binnenverlichting, achteruitrijsensoren en centrale vergrendeling. Mijn centrale vergrendeling bestuurderszijde werkt niet meer en bijrijderszijde wel. Nu heb ik laatst de auto een tijdje laten draaien met de deur open en ook de elektrische schuifdeur aan de bestuurderszijde werkt niet altijd goed dus wellicht heeft dat ermee te maken. Ik heb begrepen dat je dit kunt oplossen door te "resetten".

Frankbro (0), 3 jaar geleden

Sorry maar de eerste situatie "teveel tijd tussen openen deur en auto starten"" lost zichzelf op als je er daarna weer mee rijdt. Het systeem "reset" dus zichzelf. Nu werkt dat dus niet. De centrale deurvergrendeling bestuurderszijde blijft defect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.