Chevrolet US Camaro: sissend remmen 75'er camaro

Bouwjaar: 1975, Brandstof: LPG, Motorcode: 5.7 liter v8

hoi,

2 situaties:
moter uit: eerste paar keren remmen geeft gesis totdat druk is opgebouwd
moter aan: rempedaal zakt weg (hoofdrembekrachtiger werkt nog enigszins), nu sist de rem altijd als je hem het eerste stuk indrukt. remmen is ok.

Ik heb het idee dat er wat olie verspild wordt vanuit de hoofdremcilinder, maar of dat er nou overheen of onderuit is gegaan weet ik niet.

heeft iemand een idee hoe ik erachter kom wat precies het probleem is?

Geplaatst door

htlooman (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

je hebt gewoon ergens een vacuum lek van de bekrachtiging, dat is het sissen dat je hoort, waarschijnlijk einde van de grote pot achter je hoofdrem cilinder.

Mercury 0
badge

18 jaar

[quote=Mercury]je hebt gewoon ergens een vacuum lek van de bekrachtiging, dat is het sissen dat je hoort, waarschijnlijk einde van de grote pot achter je hoofdrem cilinder.[/quote]
hoi,

kun je zoiets repareren? Ik heb gehoord dat je er wel mee door kunt blijven rijden voor nu. Een nieuwe bestellen kost zo'n 200 dollar.

groet,

htlooman

htlooman 0

18 jaar

Gewoon ff bellen met autoparts den dolder, (amerikanen sloperij) die hebben vast wel een liggen die past. past van verschillende andere chevy's (of andere gm producten), Kan ook het dopje zijn aan het eind van de dikke vacuumslang die de pot ingaat. Gewoon ff zoeken of iemand die vaker met ami's aan de gang is ff vragen. suc6

Mercury 0
badge

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Camaro of stel zelf een nieuwe vraag.