Chevrolet US Trans Sport: Stuurbediening radio/dvd/nav Chevrolet TS 1998

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Ik zie de mooiste combinatie navigatie-dvd-radio-met klapschermen din 1 en 2 apparaten op internet, de meeste van minder bekende merken.
Ik zou graag de stuurbediening willen kunnen gebruiken van de Chevrolet. Ik hoorde via Pietersen dat je dan een tussenconsole nodig hebt, om dit mogelijk te maken en dat dat hoofdzakelijk werkt met JVC en Pioneer.

JVC en Pioneer zijn veel duurder voor zo'n combi apparaat dan minder bekende merken, dus eigenlijk heb ik daar niet zoveel zin in.

Ik zie ook bij de beschrijving van sommige apparaten van minder bekende merken staan dat ze stuurbediening ondersteunen. Alleen staat er niet bij of die er direct op aangesloten kan worden of dat je weer een of andere tussen console nodig hebt...Daarbij komt ook nog dat verkopers van alles kunnen beweren en als je het apparaat eenmaal gekocht hebt en het werkt toch niet, dan heb je een probleem.

Zou het wellicht toch beter zijn om die hele chevrolet stuurbediening maar te vergeten en gewoon een apparaat kopen dat je met de hand bedient, of met een afstandsbediening? In dat geval heb ik liever een ander stuur, zodat ik niet rondrij met loze knoppen. Klinkt misschien raar, maar ik wil dat alle knoppen die ik heb dat ze nuttig zijn omdat ik anders het gevoel heb dat ik in een niet authentieke bak rond rij.
Is er ook een ander origineel stuur, zonder knoppen, voor de Chevrolet TS 1998?

Heeft iemand een goede tip voor me voor zo'n combinatie apparaat, dat ik rechtsstreeks via de stuurbediening kan bedienen?

(Overigens zag ik gisteravond dat de knoppen in de linkerzijde van het stuur verlicht waren en die aan de rechter zijde niet, hoort dat zo?)

Ik lees graag hoe jullie dit hebben opgelost of gedaan.

http://yfrog.com/jopa160016j

Gr,
Pete

nlpete

Geplaatst door nlpete (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Tsjonge jonge Pete, jij bent wat van plan hoor.

#1 Lampjes in het stuur horen allemaal te branden
#2 een andere radio er in (ook een jvc of een pioneer) vergeet dan je stuurbediening maar krijg je nooit weer voor elkaar.
#3 wat is er mis met je ori radio?
#4 een ander stuur bestaat niet, of wel alleen aftermarket, en denk dan ff aan alle ellende met betrekking tot je airbag en waar moeten die draadjes van de stuurbediening dan blijven? en hoe "authentiek"is zo'n stuur dan?

Niet aanzitten en ff ter info. op de transsport hyves hier ff wat foto's van zo'n operatie ombouwen

http://chevytranssport.hyves.nl/forum/31...

http://chevytranssport.hyves.nl/forum/31...

http://chevytranssport.hyves.nl/forum/37...

nou, zoek maar eens daar, staat veel info.

gr

Peco Power

nlpete (0), 13 jaar geleden

Hoi Peco,
d'r zit geen originele radio in. De vorige eigenaar had er een modern systeem in gezet, wat die er ook weer heeft uitgehaald.

Ok, ik blijf overal maar van af. Misschien branden die lampjes rechts niet omdat er wat is doorgeknipt of gaan die lampjes snel kapot? Makkelijk te vervangen als het toch aan de lampjes ligt?

Bedankt voor je antwoord.

Gr,
Pete

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Die lampjes zullen wel te vervangen zijn idd, maar ik heb ze er nog nooit uit gehad omdat ik dit nog niet bij de hand gehad heb. zal eens ff kijken of er wat over te vinden is.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.