Chevrolet US Pick Up: uitlaat vervangen bij mijn c10 van 1973

Bouwjaar: 1973, Brandstof: Benzine, Motorcode: 401

hallo ,even voorstellen ,ik ben Ar en woon in Reuver (L) en ben in het bezit van een Chevrolet C10 Pick-up ,ik ben op m'n gemak deze wagen aan het opknappen en nu ik ben aangekomen bij de uitlaat vervangen is mijn vraag hoe kan ik de moeren van de tapeinden op het uitlaatspruitstuk het beste loskrijgen , ze zitten waarschijnlijk al van af verlaten fabriek vast ,doe ik dit door de motor op temperatuur te laten komen en dan los maken of inspuiten met oplos middel of losmaken met een lucht aangedreven ratelsleutel?
alvast bedankt Ar

arcar1

Geplaatst door arcar1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Pick Up? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Over het algemeen zijn ze met een goed passende sleutel of dop goed los te draaien, even inspuiten met wat "kruipmiddel" kan geen kwaad, van te voren de roest even van het draad afborstelen ook niet.

gr

Peco Power

Een luchtsleutel raad ik niet aan, als ze afbreken heb je veel meer werk, bovendien willen de spruitstukken bij een verkeerde handeling wel eens scheuren.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Pick Up of stel zelf een nieuwe vraag.