Chevrolet US Trans Sport: Ventilator/fan achter werkt niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4 V6

Hoi allemaal,

ik ben in het bezit van een TS van 1998 en heb problemen met mijn ventilator van het achter gedeelte. Deze werkt totaal niet, zowel vanuit de voorzijde als de achterzijde bestuurd. De zekering (mits ik goed gekeken heb natuurlijk) is goed. Hoe kan ik dit probleem oplossen ?
Klopt het dat de ontwaseming van de portieren aan de voorzijde ook op deze ventilator zitten, of is dit weer een ander probleem?

Bedankt voor je reactie

Corné

CorneG

Geplaatst door CorneG (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

voor zit op de voorste, werkt trouwens alleen op de stand voorruit en voorruit met voeten verwarmen, achter zal waarschijnlijk de motor van de ventilator vastzitten, dus uitbouwen en testen.

gr

Peco Power

CorneG (0), 14 jaar geleden

Bedankt Mercury,

De voorportier ontwaseming werkt niet, de voorruit wel. Mogelijk werken de kleppen dan niet ?! Of is een verstopping ergens ook mogelijk ?
Achter ventilator uitbouwen? Waar kan ik die vinden dan? De boekjes heb ik niet meer. Ik weet trouwens uberhaupt niet of dat er in zal staan.
Ik ben helemaal niet bekend met de opbouw van deze auto !

Corné

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Corne, er is een speciale chevy transsport hyves waar de leden elkaar enorm helpen, meldt je daar aan http://chevytranssport.hyves.nl/

de voorportieren krijgen voorlangs lucht, maar staan volgens mij altijd open, ik ga het vandaag bij mijn eigen transsport controleren, en meldt het hier dan even, zou het schakelen via een klep, dan is daar vwaarschijnlijk een vacuumslang van lek of eraf. de achterste kachelmotor zit volgens mij achter het zijpaneel aan de bestuurderskant achterin, maar ook dat moet ik ff nakijken vandaag.

gr

Peco Power

Een manual van deze auto kost trouwens een paar 10tjes bij amazone.com

janpy (0), 14 jaar geleden

Hallo
Kachelfan van achter zit inderdaad achter het zijpaneel links achterin.
in het grootte knutsel boek staat precies hoe en wat
Wel voorzichtig met dit koude weer en USA plastic. breekt nog wel eens

onmisbaar bij deze autoos (:-

Groets Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.