Daewoo-Chevrolet Leganza: ABS storing

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 2200

ABS lampje gaat niet meer uit na start; geen abs, heeft verleden winter 2 tot 3 maal na met een tamelijke snelheid op de remmen getrapt dus alle vier de wielen geblokkeerd even,daarna een tweetal kilometer geaktiveerd gekomen toen ook het lampje doofde om daarna met eerst een oplichting van het TCS lampje terug de ABS indicator verlichtte waarna het TCS doofde.
Ik ben daarna niet meer met de betreffende snelheid (+- 60km/u) in de remmen gegaan wél frequent met lagere snelheid maar de ABS niet meer geactiveerd kwam.
Ben bij dealer gegaan maar deze komt met diagnosecomputer niet in het systeem.
De technieker had me gezegd de zekeringen van ABS te controleren maar deze zijn o.k waarna ik niet meer ben terug gegaan daarom hier...dank u

Patberma

Geplaatst door Patberma (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Leganza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Het lampje kan door heel veel redenen gaan branden. Daarom is uitlezen zo makkelijk.
Het niet in het systeem kunnen komen kan aan de bedrading liggen tussen diagnose stekker en abs-moduul (inclusief stekker op de abs-computer).
Het kan zijn dat er meer computer aan die diagnose lijn hangen en dat er 1 daarvan defect is - wat niet eens de abs-computer hoeft te zijn.
Kortom, zonder gedegen meten aan de bedrading kom je hier niet uit.

Service manual kun je hier downloaden:
http://servicemanual.blogspot.com/2007/0...

Patberma (0), 13 jaar geleden

O.k Oldford bedankt om uw reactie en advies visueel controle van de connectors onder de motorkap reeds volbracht niks oxidatie... ik ga door zoals u schrijft te doen beste groeten, Patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Leganza of stel zelf een nieuwe vraag.