Daewoo-Chevrolet Leganza: gierend geluid bij stationair draaien

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Ik heb een deawoo leganza automaat gekocht 2de hands uit 1999 echter heb ik nu al voor ruim € 1400 reparaties gehad zoals remschijven e.d. en ook een grote beurt is uitgevoerd.
Echter sinds een paar weken maakt hij bij het starten en stationair draaien en in het begin van het rijden een gierend geluid dit gaat over als ik snelheid maak.
Toen ik hem kocht heb ik wel gevraagd wanneer de distibutiesnaar vervangen was bij de garage waar hij in onderhoud was geweest, en deze zei dat hij net anderhalf jaar oud was, ik dacht zelf dat deze snaar 10 jaar mee kon.

Ik heb niet zoveel verstand van auto's maar ik hoop dat dit niets ernstigs is,
want dat kan ik niet meer bekostigen, ik heb de auto nodig i.v.m mijn rughernia's om me te kunnen verplaatsen anders kan ik nergens meer heen.
Ik woon in IJmuiden.
Kunt u me helpen?
Met vriendelijke groet,
Annet.

Annet57

Geplaatst door Annet57 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Leganza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

Klinkt toch meer als een versleten riem van de alternator,versleten of te lang geworden.

Annet57 (0), 13 jaar geleden

Dank je wel student voor je reactie zal kijken of ik iemand kan vinden die het bekijken kan zonder al te veel kosten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Leganza of stel zelf een nieuwe vraag.