Daewoo-Chevrolet Lanos: Afslaan motor tijdens rijden, wanneer de motor nog koud is

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 SXI

Een tijdje terug is mijn distrubitieriem gesprongen en na de reparatie heb ik dus meerdere malen ondervonden, dat mijn motor net als ik de straat uit rij afslaat. Ik ben toen teruggegaan naar de Daewoo/Chevrolet-dealer die de reparatie gedaan heeft en die hebben meerdere dingen geprobeerd om te kijken of het probleem verholpen kon worden. Stappenmotor vervangen, bleek niet te helpen. Ze hebben de hele motor er weer uitgehaald en opnieuw erin gezet, heeft niet geholpen. Spruitstuk was gescheurd, dus dat hebben ze vervangen. Maar het probleem blijft. Ze hebben ook gekeken of er foutmeldingen in de computer kwamen tijdens dat hij afsloeg, maar dat geeft die niet. De enige mogelijkheid van hun is dat de computer vervangen moet worden, maar ze weten niet zeker of dat zal helpen. Nou is mijn vraag: Weet iemand waar dit aan zou kunnen liggen?

Geplaatst door

Yvonne1974 (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

GEEN computer vervangen, maar controleer de ecm stekkers op vervuiling !

GEEN stappenmotor vervangen maar reinigen samen met het gasklephuis en daarna resetten.

verrace 0
badge

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.