Daewoo-Chevrolet Nubira: Brandend remlampje Nubira

Bouwjaar: 1998

Hallo,

hierbij het zoveelste probleem met mijn Nubira. Gisteren heb ik mijn auto uitgeleend aan een kennis en deze heeft per ongeluk de lampen
laten branden. Accu was schoonleeg en de anwb heeft hem overgestart. Toen ik vanochtend zelf weer in mijn auto stapte zag ik dat het remlampje op mijn dashboard blijft branden. Ook zat vanochtend mijn handrem vast. Eerst dacht ik dat het hieraan lag, maar naarmate de dag vorderde en het begon te dooien werkte mijn handrem weer gewoon goed, maar het lampje blijft branden. Er zijn vorige maand nieuwe blokken rondom op gekomen en ook het remvloeistofniveau zit gewoon op niveau. Ik heb mijn kennis net nog gevraagd en volgens hem brande het lampje op de heenweg van groningen naar breda nog niet, maar pas op de terugweg nadat de accu dus leeg is geweest.

Heeft iemand een idee?

Mvg Robin

robin_geersing

Geplaatst door robin_geersing (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Vex (0) PRO, 16 jaar geleden

Misschien duidt het wel op een storing in het abs systeem, Storingen uitlezen en wissen kan helpen. Komt voor omdat abs-ecu zonder stroom is geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.