Daewoo-Chevrolet Nubira: remmen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

mij schijfremmen zijn krom (voor) zijn ze duur om te vervangen ? en kan ik dat zelf ik heb wel verstand van autos maar dit heb ik alleen bij mijn fiat gedaan en het was heel gemaakerlijk . mijn daewoo is een hatch back en ik heb een water lek rechts achter ik weet waar het lekt maar kan niet vinden waar het binnen kompt heb iemand dit ook ??

skippy47

Geplaatst door skippy47 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

als je het eerder gedaan hebt moet het geen probleem zijn maar neem dan voor de zekerheid sport schijven + blokken dit remt beter en gaan langer mee en trekker zeker niet snel krom en wat de lekkerij betreft de rubbers nakijken van raam en achterklep en de afwatering nakijken (verstopt) al weet ik niet precies waar ze bij deze wagen zitten Gr jh

skippy47 (0), 16 jaar geleden

he jan henk ik heb de rubbers al vervangen maar dit helpt niet lekt nog, het is een hb dus er zijn geen afwatering kanaalen , nog iets hij loopt maar 1 op 10 en dan moet ik als en oude man rijden geef ik wat gas dan loopt hij maar 1 op7-8 niet echt goed, weet jij hoe ik hem zuniger kan krijgen??

hennep (0), 16 jaar geleden

zuiniger door de inspuiting enz laten afstellen maar kan ook door defecte lambdasonde , hij rijdt goed en draait goed stationair ?

hennep (0), 16 jaar geleden

maar waar lekt ie precies rechtsachter ? in de kofferbak of achter de bijrijderstoel.

skippy47 (0), 16 jaar geleden

ja hij rijd perfect en loopt stat goed de auto loopt als een train maar zuipt veel, het lek zit in de koffer, bij de achter licht maar daar komt het niet binnen heel raar, nog iets af en toe komt de service lamp op de dash aan even maar en dan weer uit pas beurt gehad ?? dus ik weet het niet wat het kan zijn ,jij??

hennep (0), 16 jaar geleden

Is de rubber van de achterlamp nog goed ? en het service lampje is een teken dat ie geen 100% is . Als ie net een beurt heeft gehad zou ik er mee terug gaan .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.