Chevrolet Matiz 2004: chevrolet matiz stottert

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Ik heb begin april een chevrolet matiz 1.0 van 2004 gekocht. Vanaf de eerste dag zijn er veel problemen opgetreden. Vandaag heb ik hem weer opgehaald , na weer een week garage en vele eerdere bezoeken met het verhaal dat het stotteren van de auto een eigenschap van deze chevrolet matiz is en ze er niets meer aan kunnen doen. Er is een nieuwe EGR klep opgekomen, nieuwe voorbanden, een paar keer opnieuw uitgelijnd enz. Mijn vraag of dit nu echt een probleem is wat bij deze auto hoort, ook volgens de chevrolet technische helpdesk, of ik toch opzoek moet naar een second opinion en hoe doe ik dat dan?

foontje

Geplaatst door foontje (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 11 jaar geleden

een second opinion zou je kunnen laten doen door een andere dealer

foontje (0), 11 jaar geleden

ja heb ik ook aan gedacht maar vraag me af of die dat zo doen of dat je ervoor moet betalen.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 11 jaar geleden

Normaal gesproken zul je hier voor moeten betalen

meschien kun je wat in overleg met je huidige garage ??

foontje (0), 11 jaar geleden

Dank je maar dat is in deze situatie geen optie. Ben alleen zo benieuwd of er meer mensen zijn met een chevy matiz 1.0 die ook die klachten hebben en te horen hebben gekregen hoort bij de auto.
gr. Marijke

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.