Daewoo-Chevrolet Lanos: Daewoo Lanos 1.3 - Auto schokt en start niet meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

We hebben al geruime tijd problemen met de Lanos... zoveel dat ik er aan zit te denken om een nieuwe aan te schaffen. Tenzij er hier nog goede ideeen weg komen...

De Lanos heeft sinds afgelopen winter last met het opstarten. Vaak als het koud was, dan startte de auto niet. Heb de auto na laten kijken, de bougies zijn goed en de bougie kabel is juist vervangen met een nieuwe. Dit leek goed te gaan voor 1 dag, toen deed hetzelfde probleem zich weer voor.
Auto naar garage gebracht voor nader onderzoek.

Bij het starten bleek de motor wat naar kattepis te stinken. Na wat nazoekwerk hebben ze wat injectie vloeistof door de bezine gegooid om de boel te reinigen. Daardoor werktte de auto weer perfect. Maar met een 1/4 tank kwam het probleem weer op. Getankt en nieuw vloeistof erin en het werkte weer...

Maar nu doet hij hetzelfde als wat hij deed vlak voordat we 'm naar de garage brachten. Hij hapert tijdens het rijden (lage snelheid), vooral als hij stationair draaid, dan schud hij wat en merk je dat de kracht steeds verder achteruit gaat en vervolgens uit valt.

vandaag Woensdag 27-02-2008 wou mijn vriendin uit de straat rijden en sloeg de auto af. Deze op de parkeerplaats gezet en proberen opnieuw te starten, dit lukte 1x en je merkte dat hij weer terug liep in kracht en 't maakte een piepend geluid. Daarna sloeg hij af en is hij niet meer te starten.

Weet iemand wat hier aan de hand kan zijn of wat er mogelijk vervangen moet worden?

skipdaflip

Geplaatst door skipdaflip (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

WPW (0), 16 jaar geleden

De verdeler? dat ding waar de bougies op zitten. Verstopte injectoren?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.