Daewoo-Chevrolet Nubira: Defect automatische transmissie

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 wagon

Het toerental loopt hoog op zonder dat de auto noemenswaardig versnelt, vooral bij snelheden boven de 70km/u. Op de snelweg is het dramatisch en vliegt het toerental verder omhoog. Af en toe gaat het POWER lampje op het dashboard knipperen. De foutcode heb ik bij de dealer laten uitlezen maar zij hebben naar eigen zeggen minimaal een halve dag nodig om de fout te kunnen opsporen.

Heb afgelopen jaar een recordbedrag aan reparaties uitgegeven aan deze rampenbak en wil dit probleem dus liefst zelf oplossen. Heeft iemand suggesties?

Timocar

Geplaatst door Timocar (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

verrace (0) PRO, 17 jaar geleden

mischien je koppelomvormer ? olie op peil ? en stall test uitvoeren.
daewoo/chevrolet heeft verder een samenwerkings verband met autrans hier zitten specialisten die alles van
een nubira bak weten. de automaten gaan bij een nubira wel vaker kapot.

Timocar (0), 17 jaar geleden

Heb inmiddels waarschijnlijk het defect gevonden: de carter vantilatieslang was gesprongen. Heb deze vervangen en de auto rijdt weer goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.