Daewoo-Chevrolet Matiz: Fluitend/Sjierpend geluid in dashboard

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 800cc

Tijdens het rijden met een snelheid van 90 km en meer begint er spontaan iets te fluiten/sjierpen in de, ik vermoet de kilometerklok van mijn Deawoo Matiz. Zou dit iets te maken hebben met de kilometertellerkabel?

Alvast bedankt

deezleman

Geplaatst door deezleman (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 11 jaar geleden

Zou goed kunnen , gooi de kabel er eens af als hij die nog heeft.

dupl-u-12280-5dd149e8a881e+Rklink (0), 11 jaar geleden

Zou ook misschien een blaadje in één van je luchtkanalen kunnen zijn dat begint te vibreren door de kracht van de passerende lucht. Zet anders je ventilator eens uit en de de luchttoevoer op re-circuleren.

deezleman (0), 10 jaar geleden

Ik heb dit probleem zelf opgelost op de volgende manier. Ik heb op de versnellingsbak de kilometertellerkabel opgezocht en deze los gedraait. Hier heb ik toen met een spuitbus siliconenspraylangs het staaldraad van de kilometerteller in gespoten, en daarna heb ik dit geluid nooit meer gehoort.

Dit was dus de oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.