Chevrolet Spark 2010: Geluid uit versnellingsbak Spark 1.2 LT

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Wij hebben een splinternieuw Spark 1.2 LT met een probleem vanaf Nieuw. Er komt bij ca 110 km/uur een ietwat ronkend geluid uit de aandrijving. Uit andere forums heb ik vernomen dat chevrolet bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe versnellingsbak om dit probleem te verhelpen. Wie heeft dit ook of weet meer??

A3TFSI

Geplaatst door A3TFSI (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Spark? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

YogiBear75 (0), 13 jaar geleden

Geachte Peter,

Wij hebben exact hetzelfde probleem. Ook bij 105 / 110 km/uur wel alleen in zijn 5. Wij gaan morgen de Rechtsbijstand vragen wat voor opties we hebben. De dealer heeft als voorstel om de auto toch gewoon te rijden. Chevrolet is met een oplossing bezig. We hebben ook Chevrolet Nederland gebeld, die bevestigen dat 50% van de Chevrolet 1.2 rijders hier last van heeft. Ook al sinds het 2010 model. Wij hebben het 2011 model en zelfs daar zit het nog in... Kortom dit wordt NIET snel gevonden. Anders breng je niet een 2011 model uit met hetzelfde probleem dat ook al in het 2010 model zit toch ??
Lijkt me handig om iedereen die ook bijgeluiden heeft in de 5e versnelling, om zich hier aan te melden. De hits worden dan groter en dan gaat Chevrolet hier hopelijk meer vaart achter zetten. Ik vind die bijgeluiden ECHT niet okay voor een nieuwe auto. Ook al wordt er beweerd dat dit geen technische problemen kan geven... Als ze niet weten waar het in zit, hoe weten ze dan wel dat het geen problemen geven kan !?

Voorderest is het namelijk een super gaaf bakkie. En in die prijsklasse heb je niet zoveel luxe.

Met de groeten,

Ronald

A3TFSI (0), 13 jaar geleden

helaas is er geen oplossing tot op heden

Eric van Beek (0), 13 jaar geleden

Bouwjaar 2011 ??
Hoe weet je dit zo zeker ??
Datum afgifte kenteken zegt niets over het bouwjaar.
Aan de hand van het chassis nummer, zou je misschien een bouwjaar kunnen achterhalen.

Correct me, if i'm wrong :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Spark of stel zelf een nieuwe vraag.