Daewoo-Chevrolet Leganza: handle voor automatische versnelling niet te deblokkeren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Het deblokkeringsknopje op mijn handle voor de automatische bak werkt niet meer. Deblokkeren lukt alleen met de sleutel in het daarvoor bestemde gleufje. Gelijktijdig viel de display van de klok uit en ook die van de airco. Kachel, airco en achterruitverwarming doen het niet meer. Alle zekeringen nagemeten, alles goed. Wie weet raad ?

ROMBO319

Geplaatst door ROMBO319 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Leganza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Cor1800 (0), 17 jaar geleden

Hallo

Ik heb hetzelfde gehad met een leganza uit 1997, het was alleen geen automaat dus geen handle voor de automaat maar de rest van de storingen waren hetzelfde. Het zat in een doorverbindingstekker daar zit een strip in waar een contact was weggebrand, ik heb de draden op een goed contact doorverbonden. Er leggen drie van deze stekkers (drie verschillende kleuren) achter het dashboard ik heb het dashboard kastje gedemonteerd en onder de radio achter de kachelbediening liggen deze stekkers je moet wel even goed zoeken en let op er zit ook nog issolatiematriaal omheen dus goed zoeken. Ik hoop je hiermee geholpen te hebben.

Cor

ROMBO319 (0), 17 jaar geleden

Hallo Cor,
Bedankt voor je informatie. Ik heb meer soortgelijke mogelijke oplossingen gehad. Een dezer dagen ga ik het dashbord eens slopen om te zien of ik de stekkers en bedrading kan vinden. Ik hou jullie op de hoogte.
met vr. groet,
arrie rombout

ROMBO319 (0), 17 jaar geleden

Hoi Cor,
Jouw antwoord op mijn probleem bleek inderdaad de gouden tip te zijn. Achter dashbord en middenconsole de stekkers kunnen bereiken. Wel goed moeten zoeken, want het zooitje zit behoorlijk in de isolatie getaped. 1 van de stekkerverbindingen was doorgebrand. Probleem opgelost. Nogmaals hartelijk dank.

Cor1800 (0), 17 jaar geleden

Hallo Arrie
Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen,ik heb er toen lang naar gezocht .
groetjes Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Leganza of stel zelf een nieuwe vraag.