Daewoo-Chevrolet Matiz: hogere snelheid is check engine lampje aan!

Bouwjaar: 1999

Beste medeforummers,

het volgende een matiz uit 99. Al een aantal maal uitgelezen, maar het bedrijf is volgens mij niet koosjer. van alles vervangen maar bij hogere snelheden boven de 80 gaat het check engine lampje alsnog branden. het "backup systeem"neemt het wel over maar toch... Ik wil hem zelf wel eens aan een eodb lezer hangen. 2 vragen iemand in de buurt van Rotterdam zo'n apparaat (die geen kosten rekent) en 2 waar zit de aansluiting voor dit apparaat in een matiz.

Mr.Muller

Geplaatst door Mr.Muller (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dinesh (0) PRO, 18 jaar geleden

de aansluiting van de eobd zit onder de handschoen kasje bij je voet ruimte

verrace (0) PRO, 18 jaar geleden

gewoon naar een ervare daewoo dealer gaan die kan `m niet alleen
uilezen maat weet ook een oplossing.
universele uitlees apparatuur geeft wel een foutcode maar niet
de oplossing.

Mr.Muller (0), 18 jaar geleden

Het probleem hierbij is dat het een daewoo dealer was die de "reparaties" heeft uitgevoerd. Nog steeds problemen en eerlijk gezegd is het vertrouwen een beetje weg. Hij had een kokende motor en er was net alweer voor 1000 euro aan verspijkerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.