Daewoo-Chevrolet Kalos: Kalos electrische probleempjes

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

L.S.

Veel plezier van de Kalos gehad tot nu toe. De laatste tijd zijn er echter wat kleine electrische probleempjes opgedoken.
Het begon met de centrale deurvergrendeling (enkele maanden geleden): op onvoorspelbare momenten werd de auto op slot gezet of van slot afgehaald. Zelfs een keer op deze manier met een lege accu gestaan. Tot nog toe de oorzaak niet kunnen ontdekken. Ik heb dus maar de zekering van de cerntrale vergrendeling verwijderd en sluit nu met de hand af.....
Het tweede probleem is later ontstaan: bij het afzetten van het contact gaan de lampen niet meer uit. Het dim/groot-licht gaat wel uit maar bij het verwijderen van de sleutel gaat de parkeerverlichting niet meer uit. Ook hierdoor al eens een lege accu gehad :(

Ik heb, voor zover mogelijk, de stekkerverbindingen gecontroleerd en ingespoten met een vochtverdrijvend middel. Heb tot nog toe echter geen verbetering.

Is er iemand die mij op het goede spoor kan zetten??

Bij voorbaat dank!

GGHM

GGHM

Geplaatst door GGHM (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Kalos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

honda harry (0) PRO, 12 jaar geleden

schakelaar kontaktslot ?

GGHM (0), 12 jaar geleden

Zou kunnen, ga ik controleren.

Bedankt voor het meedenken!

GGHM

GGHM (0), 12 jaar geleden

Tot nog toe geen oplossing gevonden. Is er iemand die iets dergelijks bij de hand gehad heeft?
Iemand nog een tip?

GGHM

WPW (0), 12 jaar geleden

Ja en dat werd veroorzaakt door draad problemen in de deur drempels.

GGHM (0), 12 jaar geleden

Beste WPW,

Welke kabels bedoel je precies? Was het de draadboom in de dorpels? Of die die de deur ingaan? En was dat links of rechts? Van welke aard waren de problemen? Connectoren die slecht waren oid?

Ik ben benieuwd!

GGHM

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Kalos of stel zelf een nieuwe vraag.