Daewoo-Chevrolet Kalos: Storingsindicatie lampje

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Goedendag,

Sinds een week of twee blijft het storingsindicatie lampje branden in onze Kalos. We zijn een paar keer bij de garage geweest, waar de auto aan de computer heeft gehangen. Steeds kwam naar voren dat er vuile brandstof in de auto zou zitten. Inmiddels hebben we een keer of zes getankt bij een ander tankstation, nadat we tank zo goed als leeg hadden gereden.

Helaas blijft het lampje toch branden. Vanochtend ben ik weer langs de garage geweest waarna de auto weer aan de computer is gehangen. Nu bleef de melding van vuile brandstof uit, echter kwam er nu de foutcode P0135 02 SNSR Heater Circuit naar boven. Ik heb al even gegoogled maar het zegt mij allemaal niet zo heel veel, helaas.

Morgen ga ik even langs een andere garage maar ik ben benieuwd of iemand hier mij misschien kan vertellen wat deze foutmelding inhoudt :)

WinterBase

Geplaatst door WinterBase (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Kalos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Melding van "vuile brandstof" ken ik niet. Heb je daar misschien een nummer van? Want ik denk dat het iets anders is.
Wist je garage niet wat die P0135 betekend?

P0135 - Lambda sensor verwarming Circuit
Er is een fout in het circuit van de verwarming van de lambdasensor geconstateerd. Het gaat dan om de sensor voor de katalysator.
Kan een draadbreuk zijn, of een zekering, of de sensor zelf of de ecu die defect is.

cubyrace (0), 12 jaar geleden

Lamda sensor defect, veel voorkomend. Het is de voorste.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Kalos of stel zelf een nieuwe vraag.