Chevrolet Epica 2011: Knipperlicht

Bouwjaar: 2011, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2

Hallo,
Ik heb een probleem met mijn knipperlicht. De rechterzijde van de lichten blijven regelmatig branden in plaats van knipperen. Ook met het contact uit en de gevarenlichten aan doet hij het af en toe. Ik kan alleen de clingelateur niet vinden. Ik hoor hem als ik de andere zijde aanzet wel nipperen maar het lijkt alsof de clingelateur in een soort van dichte zekeringenkast zit. Kent iemand dit probleem en mogelijk de oplossing.

Gr Rene

Rene62

Geplaatst door Rene62 , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door limbra, 4 maanden geleden

Gevarenlichten schakelaar defect !!
hierin zitten de knipperlichten relais, deze blijven weleens plakken of branden in,
gevarenlichten schakelaar vervangen lost dit probleem op,

succes.

limbra, 3 maanden geleden

Is het al opgelost ?

    Nee. Helaas. Hij staat nu bij de dealer. Het zit in de bcm/isu. Als het knipperlicht blijft branden en je geeft een klap op de bcm gaat hij uit. Probleem is dit partnummer en onderdeelnummer niet te vinden is. Wel een nummer met 1cijfer verschil en een gebruikt contactslot met sleutels erbij. Het probleem is dat niet zeker is wat er nog meer in die bcm geprogrammeerd staat en of mijn oude sleitels en startonderbreker nog werken. Volgens de dealer kan ik het gokken maar is een gok van 200 euro. Dat kost die bcm met contactslot. Kortom. Ik weet niet wat verstandig is. - Rene62, 3 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Epica of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.