Chevrolet Epica 2008: rubber in het fusee onderdeel gezocht

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: X25D1, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 115

Ik heb mijn auto naar de garaga gebracht om overal nieuwe remschijven op te zetten. Nu werd ik gebeld dat er een onderdeel vervangen moet worden, wat zij niet kunnen bestellen. Het gaat om het rubber van de draagarm in het fusee.

Ze hebben ook wat foto's mee gestuurd. Weet iemand hoe dit onderdeel heet en waar ik het eventueel kan bestellen?

Alvast heel erg bedankt

Melissa

backer78

Geplaatst door backer78 , lid sinds 9 maanden geleden

4 Reacties

harry4203 PRO, 9 maanden geleden

Kunnen ze bij de dealer geen onderdeelnr achterhalen, of deze bestellen? anders demonteren, maat opnemen en zoeken bij de tussenhandel. heb goed gezocht, maar kan em idd zo ook niet vinden.

harry4203 PRO, 9 maanden geleden

Die had ik ook gevonden, maar dat zijn fuseelagers en geen draagarmbussen volgens mij. daarom zei ik maat opnemen en dan zoeken, er zal er vast 1 zijn die past.

backer78, 9 maanden geleden

heel wat autobedrijven verder... het onderdeel heet de Fusee As-tap. Ik heb nu enkel voor de linkerkant het onderdeel gevonden via autobedrijf J. Aantjes in Molenaarsgraaf.(heeft veel Chevrolet onderdelen) Hij gaat kijken of hij het onderdeel voor de rechterzijde ook nog kan bestellen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Epica of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!