Daewoo-Chevrolet Matiz: laadstroom en handrem lampje

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 800cc

Af en toe gaan tijdens het rijden het laadstroom/dynamo lampje EN handrem lampje tegelijkertijd(!!) in het dashboard branden. Na wat motor toeren maken gaan ze gelijktijdig uit. Buiten deze opdoende situatie (storing) werken de lampjes onafhankelijk van elkaar goed (voor aangetrokken handrem en/of niet draaiende motor met contact aan (geen laadstroom)).

matiz driver

Geplaatst door matiz driver (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

matiz driver (0), 12 jaar geleden

Hallo, ik ben er achter gekomen dat het handremlampje, een lampje met uitroepteken, aangeeft dat er iets fout is. In dit geval dat de accu niet of niet genoeg oplaadt. Dit aangegeven door het rode lampje met de accu erin. Het gaat spontaan branden tijdens het rijden (motor op toeren) en blijft dan aan. Door de koppeling in te trappen en even goed toeren te maken gaan beide lampjes weer uit. Ze blijven een hele tijd uit tot plotseling in een volgende rit de twee lampjes gaan branden. Het betreft hier dus het oplichten van het accu/laadstroom lampje maar kan niet zeggen, kijk nu gebeurt het. Wat zou hier mis kunnen zijn omdat dit gewoon tijdens het rijden optreed ????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.