Daewoo-Chevrolet Matiz: stinken

Brandstof: Benzine

Wie heeft er ooit van dit probleem gehoord?
Het gaat om een Daewoo Matiz uit 2009 In de kofferbak hangt een lichte stank die ik het best kan identificeren als een soort van wietlucht. Ook in het zitcompartiment van de auto hangt een lichte stank dat volgens de eigenaar van of onder het dashboard vandaan komt. Wanneer de buitentemperatuur richting de 19 graden gaat wordt de stank alleen maar erger en erger, en is rijden in de auto bijna onmogelijk zonder je hoofd buiten het raam te moeten houden. De auto is meerdere malen professioneel van binnen gereinigd maar de de stank blijft in de auto. Wie weet wat het is en is het te verhelpen?

van Alphen

Geplaatst door van Alphen (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

heeft de auto airco ?

van Alphen (0), 12 jaar geleden

Nee, de auto heeft geen airco. Wel zijn alle ventilatiekanalen ook helemaal nagekeken en gereinigd.

honda harry (0) PRO, 12 jaar geleden

het is de slang van de ruitensproeier,vervangen van tankje naar de achterklep,deze loopt door de auto, is wel even werk.In het rubber zit vismeel verwerkt om het rubber soepel te houden.
Hebben al een paar van deze auto,s gedaan en probleem is opgelost .

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

ha kijk das pas een oplossing :D

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.