Daewoo-Chevrolet Lanos: Luchtcirculatie werkt niet goed

Bouwjaar: 1998

De luchtcirculatie blijft alleen maar naar achteren in auto de blazen, vanuit het dashbord. Als ik via de de knop de luchtcirculatie verplaats naar,, vol op de voorruit( ontdooien) of naar de voeten van bestuurder en bijrijder blijft de lucht vanaf het dashbord naar achteren in de auto blazen.

rdg

Geplaatst door rdg (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

verrace (0) PRO, 18 jaar geleden

lanos kwaaltje , kunstof lipje van buitenkabel kapot.
kachelbedienings unit los nemen en complete kabel vv.

lidahans (0), 17 jaar geleden

ik weet niet of het al gemaakt is, maar hierbij dan toch ook de oplossing. Dit is een veel voor komend lanos probleem, en inderdaad een kapotte bedienings kabel. om precies te zijn het kunstof eindstukje
aan de kant van de draai knop meestal. hierbij is het makkelijker om het daschboardkastje uit te bouwen dan zie je wat je doet, dit mechanisme vind je aan de rechterzijde van het dashboard langs de middenconsole. groet hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.