Daewoo-Chevrolet 0: Mistachterlicht

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Wie kan mij helpen aan een schema en dan gaat het specifiek over de mistachterlichten.
Ik heb het volgende probleem.
Als ik de mistachterlichten in schakel gaat het controle lampje op het dashbord wel branden maar de verlichting achter niet.
Ik vermoed dat het iets te maken heeft met de aansluitingen op de trekhaak maar daar kan ik ook geen goede aansluitschema'svan vinden.
Lampjes zijn heel maar ik heb geen spanning op de fitting. Op de trekhaakaansluiting (13 Polig) zit een blauwe draad waar spanning op komt te staan als ik de schakelaar aan en uit doe, die draad kan ik verder in de installatie niet meer vinden.
Als ik een schema heb zou het een stuk overzichtelijker zijn.
Er moet waarschijnlijk nog iets zitten wat er voor zorgt dat de verlichting op de auto uit gaat als er een aanhanger aan gekoppeld wordt ik vermoed dat ik het in die hoek moet zoeken.
Ik hoop dat er iemand s die mij kan helpen.

Groet Erik

Tacuma Erik

Geplaatst door Tacuma Erik (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (155) PRO, 12 jaar geleden

in de stekkerdoos van de trekhaak zit een schakelaartje dit blijft in 9 van de 10 gevallen hangen. De schakellar met een schroevendraaier op en neer bewegenen misschien wat wd 40 kan soms al veel oplossen.

Tacuma Erik (0), 12 jaar geleden

Okee,
Bedankt dat ga ik proberen. Ik laat het resultaat weten.
Groet Erik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet 0 of stel zelf een nieuwe vraag.