Daewoo-Chevrolet Matiz: Motor slaat soms aan en daarna weer direct af

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.8

Matiz van 2000, slaat af en toe aan maar slaat na ongeveer 3sec. weer af. Bobine en onstekingsmodule zijn al vervangen. Het lampje van de start blokkering gaat uit als je de auto op contact zet. Er blijft spanning op bobine staan tijdens het starten.

D.post

Geplaatst door D.post (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dirk2274 (0) PRO, 17 jaar geleden

als de accu leeg is geweest moet de transponder opnieuw ingeleerd worden
missien heb je hier iets aan

mark mobron (0), 17 jaar geleden

kijk is goed bij de bout van de erg daar loopt een kabelboom langs die wil wel eens op die bout doorbranden heb ik pas ook gehad

D.post (0) PRO, 17 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Het bleek een stekker verbinding te zijn van de startblokkering die geoxideerd was. Ook is de ontvanger van de startblokkering vervangen. Ook de brandstofpomp bleek het plotseling begeven te hebben, dus ook deze is vervangen. De matiz loopt nu weer prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.