Daewoo-Chevrolet Nubira: nubira wil niet aanslaan

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1600 16v

Auto s'avonds stilgezet,geen problemen. S'ochtends wilde hij niet aanslaan.Ik heb centrale deurvergrendeling,maar zonder afstandbediening. Nu blijft na het opendraaien van de deuren, het rode lampje in de vorm van een slotje knipperen, wat pas stopt als ik het contocat aandraai, weet niet of dat er wat mee te maken heeft. Wie geeft mij de oplossing?

Sander en helen

Geplaatst door Sander en helen (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

verrace (0) PRO, 17 jaar geleden

je start onderbreker gaat er niet af, probeer je andere sleutel eens.

Sander en helen (0), 17 jaar geleden

bedankt, heb ik geprobeerd.was helaas niet het probleem. sta open voor andere opties.

verrace (0) PRO, 17 jaar geleden

dan moet je toch naar de dealer, eerst proberen met op nieuw in programeren van de sleutels en evt. de spoel
rond het contactslot vervangen. deze gaan wel eens kapot en dan herkent de immobiliser je sleutels ook niet.

Sander en helen (0), 17 jaar geleden

Ik heb mijn auto dan toch maar bij de garage gebracht. Toen bleek aan de computer mijn pompje van de brandstofpomp kapot te zijn. Ben toen zelf een gebruikte wezen halen bij "Wilco"japanse onderdelen in montfoort wezen halen.alles bij elkaar 2 weken verder en 150 euro lichter,keurig.

Sander en helen (0), 17 jaar geleden

O ja.mijn draagarm rubbers van voor kraken en piepen ,maar zijn nog wel heel.heb ze al paar keer in gesmeerd met vet,maar helaas.laat ze denk maar zitten. IS DIT EEN VAKER VOORKOMEND IETS?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.