Daewoo-Chevrolet Epica: p0606 ecm foutcode

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 6l

Af en toe gaat het mil lampje aan en de auto gaat in noodloop na opnieuw starten verdwijnt mil lampje weer en alles functioneert goed tot de volgende keer.(foutcode p0606) verwijst naar de ECM / PCM Module, is vervangen daarvan de enige optie of zijn er meerdere mogelijkheden?
Als vervangen de enige optie is kan die dan gewoon vervangen worden of moet er opnieuw ingelezen worden o.i.d.?

Snoopy

Geplaatst door Snoopy (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Epica? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

P0606 - Control Module Processor. Dat betekent dat de centrale processor een probleem heeft. Dat is wel einde oefening.
Ik denk niet dat dit te repareren is, die processors zijn waarschijnlijk speciaal voor de auto industrie en waarschijnlijk niet los verkrijgbaar.
Maar niet geschoten is altijd mis. Je kunt het bij actronics proberen - moet wel via een bedrijf gaan.

Vervangen door een 2e hands is niet bij alle merken mogelijk. Als er geen definitief antwoord hier komt, informeer dan bij de dealer.
Maar een nieuwe ecu en een 2e handse zal moeten worden ingeleerd. Op zijn minst ecu aanmelden bij het anti-diefstal systeem of sleutels inleren.
Exacte methode kun je wederom bij de dealer opvragen.

Snoopy (0), 12 jaar geleden

Ik ben nu bezig met de dealer ,ik woon niet in nl en dealers hebben hier een ander idee van service na contact met een nederlandse chevy dealer schijnt hier een service tech voor te zijn in 2008 wat inhoud dat de cmp voorzien kan worden van nieuwere software heb een afspraak voor maandag de dealer hier zei eerst dat alleen vervangen een optie was nu is meer mogelijk opeens.

giant870 (0), 9 jaar geleden

[quote=Snoopy]Ik ben nu bezig met de dealer ,ik woon niet in nl en dealers hebben hier een ander idee van service na contact met een nederlandse chevy dealer schijnt hier een service tech voor te zijn in 2008 wat inhoud dat de cmp voorzien kan worden van nieuwere software heb een afspraak voor maandag de dealer hier zei eerst dat alleen vervangen een optie was nu is meer mogelijk opeens.[/quote]
Hallo heeft bij jouw de update geholpen of heb je meer moeten doen.ik heb de zelfde probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Epica of stel zelf een nieuwe vraag.