Daewoo-Chevrolet Nubira: service lampje blijft branden na een tijdje

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

na een tijdje tijdens het rijden gaat het lampje "service" branden en blijft branden. Dan moet er een storing zijn volgens het instructieboekje. Maar wat?

mosrub

Geplaatst door mosrub (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Highway (145) PRO, 13 jaar geleden

Dat zou best kunnen dus naar de garage om in ieder geval de auto uit te laten lezen.

mosrub (0), 13 jaar geleden

ik heb de auto pas sinds een paar dagen met nieuwe apk. Maar ik ga dat toch even laten nakijken.

mosrub (0), 13 jaar geleden

lambdasonde en krukas positie sensor vervangen na het uitlezen. maar hij gaat nog steeds het zelfde probleem geven. moet ik hem resetten of zo?

mosrub (0), 12 jaar geleden

probleem is nog nooit opgelost. gereset en uitgelezen. na constatering de krukassensor vervangen. maar het blijft branden.

WPW (0), 12 jaar geleden

Heb er ook last van(sinds 4 jaar geleden), lampje eruit laten halen aangezien alles is vervangen en alles als een zonnetje loopt, uitlezen levert niks op, als het een automaat is dan kan die binnenkort uitvallen (dus op tijd laten reviseren).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.