Daewoo-Chevrolet Nubira: spontaan afslaan

Bouwjaar: 1997

Mijn Nubira slaat spontaan af. Dit doet hij als de motor helemaal warm is, te zien aan temperatuurmeter. Bij hoge snelheid kan ik terugschakelen en de koppeling op laten komen, de 2e keer slaat hij weer aan en hoor je een "klep" dicht/openslaan. De smoorklep is wel gereinigd door de garage... Bij lage snelheid duurt het wat langer om weer te starten, ook als ik stilsta duurt het ff.... Ik had ook een probleem met de katalysator. Nu deze vervangen is slaat hij pas bij een hogere motortemperatuur af, eerder als hij een beetje warm begon te worden.... wie weet wat??

rringenoldus

Geplaatst door rringenoldus (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

verrace (0) PRO, 18 jaar geleden

stappenmotor reinigen (zwart rond ding aan gasklephuis met stekker)
twee kleine schroefjes los , stekker los stappenmotor reinigen
aan het conische "neusje" en de zaak resetten door even de accu klem los te nemen. enkele malen starten en wachten tot toerental
stabiel is.
succes.

rringenoldus (0), 18 jaar geleden

Is gereinigd maar blijft afslaan....

Je hij start niet direct verder, je hoort eers een klep "dichtslaan' vervolgens start hij wel... ergens anders op deze site las ik iets over de crashsensor kan dat ook???

Mijn garage wil nu de uitlaatspruitstukpakking vervangen of spruitstuk vervangen, heeft dit er mee te maken? Mij lijkt van niet maar wie weet??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.