Daewoo-Chevrolet Nubira 1.6: Uitvallen in bocht

Bouwjaar: 2003

Hallo,

Ik heb een probleemphje met een nubira. Naar verluidt stopt de motor in het nemen van een bocht. Nu dacht ik aan een slingerpot of iets in die aard. ik kan het probleem niet reproduceren en heb al verschillende malen testgereden.
De klant beweert dat hij abrupt uitvalt, het lijkt alsof de onsteking wegvalt. Hij is van 2003. Iemand al iets soortgelijks gehad?

Greetings

grease

Geplaatst door grease (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

grease (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik wou er noch aan toevoegen dat ik met de scan 100 geen defectcodes heb. Ik heb al gekeken in het forum. Vind daar zaken terug zoals DIS module of EGR of stationair regelklep.
Misschien heeft iemand van jullie de gouden tip.

Greets

ernst2879 (0) PRO, 18 jaar geleden

Misshien dat het aan je crash sensor ligt. Als die er nog op zit bij dit modeljaar. bij de oudere modellen zit ie naast de bestuurders stoel. misschien dat je die ff door kan verbinden en kijken of het dan opgelost is.
Heeft ie het ook als je met een volledig volle tank rijd?

grease (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat vraag ik best even na, heb namelijk nog geen contact gehad met de bestuurder direct daar de auto van een andere garage komt. Ik kijk even voor de crashsensor als hij er nog op zit.

grease (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb de tank bina leeg gemaakt. benzinelampje net aan. Heb testgereden in die staat met een druk/flow meter eraan en ik kon absoluut geen eigenaardigheden ontdekken in de benzinedruk of flow.Heb mij zotgedraaid op ronde punten, lange bochten, hoge snelheid, traag enz.Moet ergens anders aan liggen. Heb gecheckt deze auto heeft geen crashsensor.
Ik neem hem dit weekend eens mee naar huis. Misschien doet hij het dan. hopelijk...

grease (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb hem het ganse weekend uitgeprobeerd, niks aan de hand. Toch maar weer aan de klant meegegeven met wat extra vragen. Altijd moeilijk zulke problemen

Technasi (0) PRO, 17 jaar geleden

Sensor servo pomp vervangen en je probleem is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.