Daewoo-Chevrolet Nubira: Start niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000 automaat

Deze week wou deze niet starten na drie vier maal proberen sloeg de moter terug aan ,vandaag ging de vrouw werken en deze middag kreeg ze de wagen niet meer aan de praat heb gekontroleerd krijgt geen benzine en heeft ook geen ontsteking bij starten gaat het knipperlichtje in het dashboard wel uit.Weet iemand wat dit probleem kan zijn ?
Met vriendelijke groeten kurt

boeboe76

Geplaatst door boeboe76 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

philipstech (0), 14 jaar geleden

Mogelijke oorzaak:
Sensor achter de krukas.
Als deze niet goed is dan heb je bovenstaande probleem.

Philipstech

boeboe76 (0), 14 jaar geleden

Beste philipstech moet zeggen dat ik vrijdagavond zitten zoeken heb de ontstekingsbobijne en benzinepomp veranderd was zelfde starte niet heb alles teruggeplaatst en was nog t zelfde .
We hebben de pijp aan maarten gegeven na ruim twee uur zoeken en zonder resultaat .
Toen we zaterdagmorgen terug bij de auto kwamen probeerde ik te starten en was deze vaneerste keer weg rijd er nu al mee rond van toen en heb tot op heden nog geen hinder meer ondervonden vervang ik beste deze sensor ?
En zit deze vooraan of achteraan op de moter ?
Alvast bedankt voor uw reactie .

boeboe76 (0), 14 jaar geleden

hoj gisteren de ganse avond ligaan de daewoo en denk de sensor te hebben gevonden . Kan dat dat deze achter de steun van de servopomp gemonteerd zit links van de uitlaatcector ?
Heeft er iemand soms een shema van deze nubira,s model 99 - 2000 , is een 2 liter benzinemoter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.