Daewoo-Chevrolet Nubira: storing in g3 instalatie

Bouwjaar: 2005

Ik heb dit jaar een nieuwe Nubira station 1.8 gekocht. In deze auto heb ik een g3 instalatie van koltec laten in bouwen. Na ongeveer 7000 gas kilometers begon de auto plots in te houden tijdens het rijden op gas. Hij houdt alleen in als de motor warm is en op punten waar je na afremmen weer gas geeft, zoals bij rotondes en of verkeersdremmpels. Als de gastank vol is heb ik nergens last van, het probleem doet zich pas voor als de tank half leeg is.

Ook schakeld hij heel soms plots over naar benzine. Als ik dan de schakelaar even op benzine en dan weer op gas zet is het probleem over.

De garage heeft al een keer de gasdruk gemeten en deze verhoogd. Dit heeft niet geholpen. Ook hebben ze de kabels minder strak vast gezet. Ook dit heeft niet geholpen. Bij het uitlezen van de motor komen geen storingen aan het licht.

Wie kan mij helpen??

vreemdevis

Geplaatst door vreemdevis (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

ze moeten het lpg systeem eens uitlezen. dan weten ze ook waarom hij exact terug schakeld.

vreemdevis (0), 18 jaar geleden

Die hebben ze al uitgelezen maar gef geen storing

VG392 (0), 18 jaar geleden

Is jouw gasinstallatie uitgevoerd met een gasverdeler of met gestuurde injectoren?

vreemdevis (0), 18 jaar geleden

Ik zou het zo niet weten welke uitvoering ik heb. Is dat ergens te zien??

VG392 (0), 18 jaar geleden

Het EGI systeem heeft een verdamper en een verdeelunit (6) welke het gas verdeeld over de 4 cilinders via passieve injectoren.
Het GSI systeem heeft wel een verdamper maar geen verdeelunit, maar 4 actieve injectoren (8) zoals het benzinesysteem
Een omschrijving hiervan heb ik naar jouw emailadres gestuurd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.