Daewoo-Chevrolet Matiz: Tijdens vertrekken stopt mijn Matiz als ik net niet genoug gas g

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Ik heb al enkele weken een andere matiz gekocht. hij start probleemlos, soms tijdens starten (bij rode licht bijvoorbeeld als ik stop) stopte hij als ik weinig gas geef tijdens vertrekken.
wat zou dat reden zijn?

assendorp

Geplaatst door assendorp (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 11 jaar geleden

valt de motor dan ook uit met afremmen voor bv een stoplicht?

assendorp (0), 11 jaar geleden

Nee hij stopt niet als ik afrem. Alleen als ik hem weer laten lopen dan moet ik een beetje meer gaspedaal te drukken anders gaat hij stoppen.

assendorp (0), 11 jaar geleden

Zowel warme als koude motor geeft deze probleem. Bij verkeerslichten stop ik en tijden vertrekken moet ik iets meer gaspedaal drukken anders stopt hij, ok als ik naar achteruit ga dan heb ik ook dezelfde probleem. Nog een ding tijdens rijden als ik gaspedaal los laat dan gaat hij nog stukje dat ik nog gaspedaal druk.
Heef iemand een idee of tipje?..

assendorp (0), 11 jaar geleden

Ik heb gasklephuis vandaag laten vervangen maar probleem blijf nog, ik heb internet gezocht dat kan ook stappenmotor vies zijn! Ik wil hem schoonmaken maar weet ik niet waar hij zit. Weet iemand waar dat zit in matiz bj.2007?

assendorp (0), 11 jaar geleden

Ik heb hem verkocht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.