Daewoo-Chevrolet matiz SE: tikkend geluid & "hik" tijdens het rijden

Bouwjaar: 1999

De matiz heeft ineens een hoog tikkend geluid (alsof een relais continu staat te klapperen, lijkt te komen uit de buurt waar het "hendeltje zit om gas mee te geven").
Tijdens het rijden (vooral de eerste 10 minuten) schokt de auto erg alof er geen benzine toevoer is (valt (nog) niet uit) en de benzine meter zakt ineens wel erg hard...wat zou het kunnen zijn ??

alvast bedankt voor reacties.
Marc

maco0706

Geplaatst door maco0706 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

laat je auto eens uitlezen bij de dealer.
dan heb je wat meer input over het probleem.

Alberdina (0), 18 jaar geleden

Bedoel je dat hendeltje dat in het midden onder de bobine tegen het dashboard aan zit? Daar rammelt het nl bij mijn Matiz. Ik heb er naar laten kijken, maar zo met het blote oog valt er niets te ontdekken. Voor de rest rijdt hij na een aantal reparaties weer als nieuw. Dus om hem nu weer naar de garage te brengen vind ik even overbodig. En verder rijdt de auto ook weer goed, nadat de stappenmotor gereinigd is. Ook stond de gaskabel te gespannen. En dat terwijl het verbruik maar 1:17.2 was.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.