Daewoo-Chevrolet Lanos: Toerentalsignaal Lanos 1,4

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

L.S.
Ik wil in de Lanos van mijn dochter mijn oude John Gold cruisecontrol A150 inbouwen. Ik moet hiervoor een toerental signaal hebben. Dit kan ik van de bobine/stroom verdeler halen. Hier heb de massadraad van nodig. Welke kleur draad is dit? Ook kan ik een signaal oppakken van de "W" aansluiting van dynamo. Heeft de in de Lanos gebruikte dynamo zo'n "W" aansluiting en zo ja welk kleur draad heeft deze???
De toerental opnemer op de versnelingsbak zou ook kunnen maar ik weet niet of de Lanos een electronisch of kabel bediend toerenteller heeft.

Wie kan me een hoop zoekwerk besparen. Alvast bedankt voor jullie moeite.

Groeten Oeke

Oeke Loen

Geplaatst door Oeke Loen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 15 jaar geleden

ik zou de het signaal niet van het toerental signaal afhalen maar van de versnellingsbak dus het snelheids signaal.....

Opeltje (0) PRO, 15 jaar geleden

op de bak zit aan de achterkant boven op de bak een sensor dus niet aan de voorkant.......van deze sensor moet je een draad hebben. welke weet ik zo niet helaas.
ook achter de tellerklok heb je een groen zwarte draad.......meten is weten helaas....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.