Daewoo-Chevrolet Lanos: Ventilator blaast niet meer op de ruit

Bouwjaar: 1999

Goedemorgen,

ik het een Daewoo Lanos 1.5 sx automaat uit 11-1999 en sinds vanmorgen blaast mijn ventilator ineens niet meer op het raam. Hij blaast wel naar voren en naar beneden.

Zoals je je kunt voorstellen geeft dat met dit natte weer nogal wat zichtproblemen.

Kan iemand met vertellen wat het probleem zou kunnen zijn en hoe ik het kan verhelpen, want ik heb momenteel de financien niet om naar de garage te gaan.

Alvast heel erg bedankt!!

Sab99

Geplaatst door Sab99 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

hoi Sabina,

Waarschijnlijk is de bedienings kabel van de knop naar de klep losgeraakt of kapot, ook kan de klep zelf kapot zijn.

e.e.a even controleren door uitbouwen van kachel bediening.

succes Reinder

verrace (0) PRO, 18 jaar geleden

dit is een veel voor komend lanos probleem, en inderdaad een
kapotte bedienings kabel. om precies te zijn het kunstof eindstukje
aan de kant van de draai knop meestal. een tijdelijke nood oplossing is : met de hand de kachel klep op de voorruit stand zetten, dit mechanisme vind je links onder het dashboard langs de middenconsole .

Sab99 (0), 18 jaar geleden

Mijn man heeft afgelopen weekend in een kreukel in de auto gelegen, en het probleem was inderdaad een plasticklepje dat niet meer terugdraait als je de ventilator op een andere stand zet. Hij heeft e.e.a. nu met wat tierapjes "gerepareerd" maar als dat niet voldoende blijkt te zijn dan moeten we zo'n nieuw kabeltje bestellen.

Allebei bedankt voor de hulp!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.