Daewoo-Chevrolet 0: vervangen brandstofpomp

Bouwjaar: 2006

sinds vandaag heb ik steeds een kortsluiting van de brandstofpomp. De zekering slaat door waardoor deze steeds vaker moet worden vervangen.

Wie weet of het makkelijk is om deze te vervangen en zou evt een koste indicatie kunnen geven? Zelf denk dat het wel mogelijk is om zelf te doen.

eriktm

Geplaatst door eriktm (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tim11461 (0), 17 jaar geleden

Misschien eerst de aansluitingen en bedrading controleren op juiste aansluiting en mogelijke beschadiging?

eriktm (0), 17 jaar geleden

Het volgende was aan de hand. Na een 40 kilometer een stop bij pompstation en daarna enkele seconden na wegrijden geen brandstoftoevoer meer. Wegenwacht heeft onderzoek gedaan en kwam op geen stroom naar pomp. Een test met direct stroom van de accu naar pomp -> slaat gewoon aan. Zekering vervangen en verder rijden.
Na enige uren geparkeerd staan en later weer 30 kilometer gereden weer geen benzine toevoer. Wegenwacht zekering vervangen en weer deed de motor het. Nu al na enkele kilometers zelfde probleem. Zekering slaat steeds sneller door.

Weet dus niet of het inderdaad een draad probleem is (breuk) Bij eerste WW hulp wel gekeken of er stroom op de aansluiting zat meer niet met nieuwe zekering.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet 0 of stel zelf een nieuwe vraag.