Daewoo-Chevrolet Lanos: waar zit de airco bij Daewoo Lanos?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500

Hallo,
Mijn airco is defect, heb hem in de garage laten testen: de condensor lekt. Vervangen bij de garage kost 600 Euri, dus dat doe ik maar niet. Is de condensor makkelijk uit te bouwen? Of moet het hele dashboard er uit? Waar zit dat ding? Ergens bij de ventilator rechts misschien? Achter het handschoenenkastje?
MArco

Marco7141

Geplaatst door Marco7141 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je zegt dat vastgesteld is dat de condensor lek is en daarna vraagt of daarvoor het dashbord er uit moet omdat je niet weet waar dat ding zit, lijkt het me geen goed idee om daar zelf aan te beginnen.
Die condensor zit aan de voorkant achter de voorbumper............Dus......
In princiepe mogen daar alleen mensen met een Stek-diploma aan werken. Die weten ook waar ze de delen moeten zoeken en hoe te vervangen. Kost geld, dat weet ik, maar dikke kans dat het straks ook weer direct werkt en het zou aan het eind nog wel eens minder kunnen kosten dan wanneer je het zelf doet. En als je het toch zelf doet: voor het vullen zul je toch weer bij een ander aan moeten kloppen.
Vraag anders eerst bij meerdere een offerte voor vervanging.

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.