Daewoo-Chevrolet SPARK: waarschuwingsgeluid

Bouwjaar: 2013, Brandstof: LPG, Motorcode: B10D1, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 48

Vanochtend nadat ik door een plas had gereden,ging er alarmsignaal af.De sterkte van het geluid neemt toe bij de gereden snelheid.Op mijn dashboard zie ik geen enkel signaal.Alles werkt normaal.Wat kan dit zijn.

ferdinand

Geplaatst door ferdinand (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Spark? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ferdinand (0), 7 jaar geleden

IK heb deze wagen sinds kort.Kan het zijn dat deze auto een remslijtage indicator heeft,die een geluidssignaal geeft.Er staat niets in het boekje.Ook op Google heb ik daarover niets kunnen vinden .

thei11316 (0), 7 jaar geleden

Rij even bij de dealer langs,je hebt immers nog garantie op de Spark(3jaar en evt 1 of 2 jaar extra bijgekocht,welke allen overdraagbaar zijn aan de volgende eigenaar)

ferdinand (0), 7 jaar geleden

Het is opgelost.De g3 installatie geeft een luid signaal als er getankt moet worden.Ik heb veel lpg gereden,maar nog nooit een met een signaal.
Bedankt voor het meedenken.
Ferry

thei11316 (0), 7 jaar geleden

Oke....als hij piept even op het witte knopje van de keuzeschakelaar duwen,dan stopt het piepen,daarna als je LPG getankt hebt weer op die witte knop duwen anders blijft hij op benzine lopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Spark of stel zelf een nieuwe vraag.