Daewoo-Chevrolet Matiz: Warme motor aan 1 kant, vage geur

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Er komt een soort duffe lucht uit mijn ventilatiesysteem, afkomstig uit de motorkap. Net op de snelweg bemerkte ik dat mijn auto ook wat inhoud en ik hoorde een soort lucht in de motorkap tijdens mijn snelwegrit (niet de wind). Ik rij normaal bijna alleen in de stad.

De koelvloeistof is laatst aangevuld (was nog niet echt nodig). Ik dacht dat daar die rare lucht vandaan kwam. Ik zag de vloeistof trouwens wel borrellen toen ik de motorkap open had en de auto startte met een koude motor.

Ik deed net mijn motorklep open en merkte dat het aan de bijrijderskant heel erg warm was. Dit na een ritje van 10 minuten. Oliefilter is bij de afgelopen keuring vervangen.

Wat kan dit zijn?
Ik wil morgen een bezoekje aan de garage brengen maar ik vermoed niet dat ze tijd hebben i.v.m. vakantietijd. Is het nog veilig om een aantal dagen nog zo rond te rijden? (sorry erg blonT wat auto's betreft)
Of sowieso zo meteen weer terug naar huis te rijden (10 min)?


Alvast bedankt guys! :)

Bouwjaar 09-2001
Ik heb geen airco trouwens en ik zie niks lekken.

webgirl

Geplaatst door webgirl (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (5) PRO, 17 jaar geleden

ik zou het niet kunnen zeggen dit moet je in de praktijk beoordelen dat moeten ze dus in de garage beoordelen ik begrijp dat je er niks aan hebt maar wacht maar even de reactie van de garage af.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.