Chevrolet Matiz 2006: Zeer onrustig/zenuwachtig op het gas

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A08S3, Motorinhoud (cc): 800, Vermogen (kw): 38

Hoi, vandaag de matiz opgehaald bij garage. Stond daar al effe omdat hij zeer onrustig/ zenuwachtig reageert op het gas. Er is al van alles aan gedaan maar lijkt niet veel resultaat op te leveren. Slangen zijn gecontroleerd. EGR klep nieuw. Stappenmotor nieuw. Inlaat gedemonteerd gecondoleerd en terug geplaatst met nieuwe pakkingen. En dan ben ik vast nog het een en ander vergeten.
Het zou nu een stuk beter zijn. Nou dat valt dus tegen want hij is nog net zo onrustig op het gas. Iemand nog een idee? De auto naar een chiptuner brengen? Software opnieuw laten schrijven?

Robert Timmer

Geplaatst door Robert Timmer , lid sinds 7 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!