Daewoo-Chevrolet Nexia: Zekering ruitenwissers knapt

Bouwjaar: 1997

De zekering van de ruitenvegers vliegt er direkt uit nadat de auto op kontakt is gezet.Zonder schema is het wat lastig zoeken, maar de konstant stroomdraad op de motor veroorzaakt dit.Als we die doorknippen, werkt alles perfect, behalve de nul stand.Vast ergens een doorgesleten draad of slechte stekkerverbinding.Wie heeft hier al ervaring mee gehad, of een schema?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (170) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nexia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

als je deze draad doorknipt vlak voor de motor, lijkt het me de motor te zijn......en inderdaad, de constante spanning heeft hij nodig voor de nulstand. overigens probeer eens een extra massadraad aan de motor..

Siem Bijman (170) PRO, 20 jaar geleden

Nee, de motor lijkt het niet te zijn want als we de konstant stroomdraad doorknippen werkt hij perfect.Als we een geschakelde plus aansluiten op deze draad die naar de motor gaat, werkt ook de nulstand.Klant heeft na deze noodoplossing de auto weer mee, maar wordt eerdaags wel weer vervolgd.

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

je ruiten wisser motor is stuk .
heb vaak meegemaakt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nexia of stel zelf een nieuwe vraag.